APHout

Wattstraat 1
2952 AX AlblasserdamDe voorkeur van APHout gaat bij de bouw van open schuren, paardenstallen en andere traditionele gebouwen uit naar duurzaam eiken waarbij de constructie met pen-en-gat verbindingen wordt geborgd.

In combinatie met traditioneel metselwerk en een dakbedekking van riet, lei of houten shingles zorgt de eiken constructie voor een authentieke Engelse of Normandische stijl met een warme en rustieke uitstraling.
Deze uitstraling wordt versterkt door het gebruik van de juiste authentieke materialen. Denk hierbij aan zink, koper, koningsstijlen, open of gesloten kapconstructie, wolfseind, nokvorsten in de specie etcetera.

Jaarsveld benut bij haar ontwerpen de uitstraling van deze materialen, maar tracht daar toch een eigentijdse vorm aan te geven.


Samen met APHout kan Jaarsveld u een compleet pakket van produkten en diensten aanbieden. Of het nu gaat om een schuur(tje) of een complete aanbouw aan uw huis, wij leveren alles wat daarvoor nodig is. Van bouwtekening en de aanvraag van een vergunning tot en met de realisatie van uw nieuwe aanwinst.