Tuingoed

Met tuingoed bedoelen we de ‘dode' materialen in de tuin. De bestrating, tuinafscheiding, verlichting, decoratie en potten. Uiteindelijk is dit allemaal ondergeschikt aan het groen. Met tuingoed geeft u voor een deel uiting aan uw levensstijl en smaak. Het afstemmen van materiaal en vormgeving luistert nauw. Jaarsveld adviseert hier u graag in. En natuurlijk helpen we u daarna in het maken van de juiste plantkeuze.

Bestrating
De keuzemogelijkheden in bestratingen zijn gigantisch. Graag lichten we toe waarom bepaalde typen tegels of klinkers onze voorkeur genieten. Op de foto ziet u bijvoorbeeld een toepassing van Schellevis Oud Hollandse bestratingen. Uiteraard hoort bij een goed product een goed onderhoudsadvies. 

De kracht van een goede keuze ligt in de combinatie van de materialen, zowel met elkaar als met de omgeving. Wij behoeden u graag voor het inslaan van de verkeerde weg. Dus, als u toch en route bent, kom eens aan bij ons aan de ’s-Gravenweg, deze is zo oud als de weg naar Kralingen!

Tuinafscheiding
De tuinafscheiding is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het markeert uw eigendom, geeft u de gewenste privacy en kan veel kleur en variatie aan uw tuin geven.

Voor de nostalgische uitstraling in de tuin leveren we Frans en Engels kastanjehouten hekken en natuurlijke heidematten. Het gebruik van hardhout is de beste duurzame oplossing. Europees hardhout, zoals Robinia, Eiken en andere houtsoorten zoals lariks zijn in opkomst. Ook alternatieve materialen worden ontwikkeld en aangeboden.

In onze verkoopruimte staan een beperkt aantal afscheidingen overzichtelijk gepresenteerd. Van een aantal leveranciers bieden wij een representatief assortiment tuinhout aan. Wat we niet in huis hebben, kunnen we snel voor u bestellen.